Over onze kapsalon

In mijn kapsalon staan persoonlijke aandacht en betaalbare topkwaliteit voor de klant voorop. Luisteren naar de wensen, in samenhang met inzicht, kennis en de kwalitatief hoogwaardige producten van La Biosthetique die ik gebruik kom je tot het mooiste en beste resultaat, waardoor je verzorgd en stralend de salon zult verlaten. Ook de nodige trainingen en cursussen volg ik jaarlijks op, om kwalitatief vooruitstrevend en vernieuwend te blijven.

Mijn specialisatie is het behandelen van haar -en hoofdhuidproblemen, na een gratis hoofdhuidanalyse en vrijblijvend advies. Maar ook haarkleuren en  knippen is mijn passie. Dit samen zorgt voor een totale persoonlijke uitstraling. Laat je verwennen en geniet, dit is jouw moment.

Neem gerust contact op voor vragen.

LA BIOSTHETIQUE

Wij werken met de unieke producten van LA BIOSTHETIQUE. Deze producten zijn bij ons verkrijgbaar, zodat u deze ook thuis kunt gebruiken.

Het concept achter LA BIOSTHETIQUE gaat uit van de samenhang tussen geestelijk en lichamelijk welzijn en fysieke schoonheid en begint met een gezonde hoofdhuid. Wij bieden voor elke behoefte speciale verzorgingsmethodes om uw haar en huid in balans te brengen. Dit naar uw wensen aangepast met deze unieke producten.

Door onze ervaring en vele trainingen van LA BIOSTHETIQUE, bereiken wij voor u het mooiste en meest verzorgende resultaat.

Buiten knippen en kleuringen, kunt u ook terecht voor hoofdhuid -en kleuranalyse, wenkbrauwbehandeling en niet te vergeten de unieke hoofdhuidbehandelingen.

Benieuwd naar welke producten LA BIOSTHETIQUE nog meer in het assortiment heeft? Of kundig advies nodig om het juiste product te kiezen? Aarzel niet en neem contact met mij op via Whatsapp of zie onderaan deze pagina de andere contactmogelijkheden.

Contact

Onze adresgegevens zijn:

Adres: Bussereindseweg 4
5954CH, Beesel
Telefoon: 077-4741219
Mobiel kapsalon: 06-52715504
Mobiel beautysalon 06-12810981
E-mail [email protected]
KVK: 12048369

Openingstijden:

Maandag 9:00-17:00*
Dinsdag 9:00-17:00*
Woensdag 9:00-17:00*
Donderdag gesloten
Vrijdag 8:30-17:00*
Zaterdag 8:00-12:00*

*Alle behandelingen zijn alleen op afspraak mogelijk, andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Bij ons kunt u pinnen en gebruik maken van gratis wifi.

© Copyright - Bongersonline