Onze make-up behandelingen

Het is mogelijk om een make-up behandeling te boeken voor bijvoorbeeld een feest, gala of bruid…, maar ook als je opzoek bent naar een advies gesprek.

Wil jij advies over hoe je je make-up routine kunt aanpassen met het behulp van de juiste producten en kleuren, waardoor je make-up de hele dag mooi en stralend uitziet? Dan kun je een advies gesprek inplannen waar we alles bespreken en toepassen.

Voor een make-up behandeling of een adviesgesprek kunt u contact opnemen met Lisa.

Onze sterrenbehandelingen

De behandelingen zijn verdeeld in 5 sterrenbehandelingen, omdat onze salon een 5 sterren salon van La Biosthetique is. De behandeling worden aangepast op de behoeften van de huid. de eerste 3 sterren behandelingen zijn al een super goede verzorging voor de huid, deze verschillen van elkaar in tijd. De 4 en 5 sterrenbehandelingen zijn werkend als anti-aging van de huid, waarbij de 4 sterren gericht is op de oogcontouren en de 5 sterren gericht op de anti-aging van het hele gezicht.

⭐️

Voor een beginnende huid om kennis te maken met de producten. Incl epileren, verven van de wenkbrauwen en/of harsen bovenlip naar wens van de klant.

Tijd benodigd: ca. 45 min

€ 52,50

⭐️⭐️

Verzorgende behandeling voor de behoefte van de huid. Incl epileren, verven van de wenkbrauwen en/of harsen bovenlip naar wens van de klant.

Tijd benodigd: ca. 60 min

€ 60,-

⭐️⭐️⭐️

Verzorgende behandeling voor de behoefte van de huid. Incl epileren, verven van de wenkbrauwen en/of harsen bovenlip naar wens van de klant.

Tijd benodigd: ca. 75 min

€ 80,-

⭐️⭐️⭐️⭐️

Anti-aging behandeling met dermosthetique producten, die een nog intensievere werking bevat. Gericht op de oog en mondcontouren. Incl epileren, verven van de wenkbrauwen en/of harsen bovenlip naar wens van de klant.

Tijd benodigd: ca. 60 min

€ 80,-

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anti-aging behandeling met dermosthetique producten, die een nog intensievere werking bevat. Gericht op het hele gelaat. Incl epileren, verven van de wenkbrauwen en/of harsen bovenlip naar wens van de klant.

Tijd benodigd: ca. 75 min

€ 90,-

Onze losse behandelingen

Naast onze sterrenbehandelingen hebben wij ook behandelingen die los te boeken zijn.

Harsen

Bovenlip

Onderlip

Gezicht

Kin

Lash Lift Wimpers

De natuurlijke wimpers worden gekruld en geverfd waardoor de wimpers meer opvallen en de ogen sprekender worden

Wenkbrauwen modelleren

Verven

Harsen

Epileren

© Copyright - Bongersonline